Mai Multe Vizualizări
Usturoiul (Allium sativum) a fost cultivat din vremuri stravechi; romanii il cultivau pe suprafete intinse, fiind consumat de populatia saraca si fiind un aliment de baza pentru soldatii romani, care credeau ca acesta le sporea puterile si curajul in lupta. Usturoiul este o planta cu o foarte mare valoare alimentara, cu un gust picant si o aroma inconfundabila. Usturoiul are in compozitie ulei eteric ce contine compusi pe baza de sulf, glucide (20-25%), protide (6-7%), lipide (0,6%), vitamine din complexul B, precum si de vitamine C si E, fosfor, calciu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, sulf, fier, arsenic, siliciu, iod si zinc. Patrunjelul este un complex foarte puternic de vitamine, provitamine, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, sulf, cupru, aminoacid si clorofila. Langa toate acestea, patrunjelul mai contine flavonoide care au proprietati antioxidante.
De ce sa folosesti uleiul de usturoi si patrunjel?
Efect antioxidant
Benefic pentru bunastarea generala
Mod de administrare: Doua linguri pe zi. Poate fi administrat in conditii de siguranta si pentru alte animale de companie.